Telefon: +90 212 327 12 02
🇹🇷 Türkçe
Lütfen randevu için arayın + 90 212 327 12 02
Lazer kesim ve Markalama hakkında bilmek istediğiniz tüm soru ve cevapları bu sayfada bulabilirsiniz.
Vermiş olduğumuz hizmetin karşılığı olarak ve piyasa şartlarına göre çok daha uygun fiyat sunduğumuz için bir çok mimarlık ofisi ve öğrenci bizi tercih etmektedir. Yoğunluktan dolayı bize gelmeden önce arayarak randevu almalısınız.
Randevu alabilmek için 0212 327 12 02 numaralı hattımızı aramanız yeterlidir. Randevu oluşturma sırasında eğer daha önce sistemimizde kayıtlı değilseniz sizden İsim, Soyisim ve Okuduğunuz okul bilgisi sorulur ve bu bilgiler doğrultusunda istediğiniz gün ve saat için randevu oluşturulur
Randevunuzu, randevu saatiniz gelmeden istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Yine aynı şekilde istediğiniz zaman saatini ve gününü değiştirebilirsiniz. Randevunuz ile ilgili yapılan her güncelleme size sms olarak bildirilecektir.
Haber vermeden 3 kere randevunuza gelmezseniz maalesef bir sonra ki işleminizde sistem size randevu yazılmasını engelleyecektir.
Sistem size toplamda 4 kere bildirimde bulunacaktır.
1. Randevu günü ve saati
2. Randevu saatinize 1 saat kaldığında hatırlatma sms i
3. Eğer randevunuza saatinde gelmediyseniz randevunuzu iptal edip etmeyeceğiniz bilgisi alınır (Sesli Çağrı)
4. Eğer bu aramayı cevaplamazsanız randevu iptal sms iletilecektir.
Sistemimiz, tek telefon numarası ile sadece 1 randevu almanızı sağlar. Yani aynı saat için 1 makinaya randevu yazdırabilirsiniz. Arkadaşlarınızla tek makinayı bekleyebilirsiniz. Sıra ile kesiminiz yapılabilir. Yada herkes kendisi için ayrı bir makinaya randevu yazdırabilir.
Eğer mimari bir çizim yapıyorsanız autocad kullanmanızı ve bize dosyanızı .dwg ya da .dxf olarak getirmenizi tavsiye ederiz.
Ancak çalışabildiğimiz dosya türleri sadece .dwg ya da .dxf değildir. Aşağıda tam liste olarak belirtilmiştir.
.ai
.plt
.svg
.dwg
.dxf
.pdf(vektörel)
.cdr
Autocad dosyanızı hazırlarken çift çizgi olmamasına özel göstermelisiniz. Üst üste olan çizgiler lazer makinasının aynı yerden defalarca geçmesine sebep olabilir.
Bunu önlemek için, sırasıyla ;
1-) explode (x - enter)
2-) flatten
3-) overkill
4-) join (j - enter)
bu komutlar önce çiziminizi patlatır,
tek düzleme indirir,
çift çizgileri siler,
çizimlerinizi tekrar birleştirir.
Öğrenci ve yarışma projelerinde çizim yapmamız mümkün değil ancak danışmanlık yapabiliriz.
1mm, 2mm, 3mm ve 5mm kalınlıklara sahip ekonomik bir üründür.
Oluklu mukavva iki düz kâğıt kökenli plaka arasına yivle dalga verilmiş kâğıt kökenli malzeme konulması ile oluşturulan malzemedir.
İki karton arasına sıkıştırılmış sert köpükten (Polisitren) oluşmaktadır. Straforlu maket kartonu olarak ta adlandırılır. Çeşitli kalınlıkları mevcuttur.
Mimari maketlerde, hobi maketlerinde, hafif ve kolay işlenebilir olduğundan sıkça tercih edilir. Lazer kesimde çok ince parçalar kesilemeyebilir.
Fotoblok çeşitleri
Siyah, beyaz ve Kraft renkleri ve 1mm, 2mm, 3mm, 5mm ve 10mm kalınlıkları mevcuttur. Fiyatları, kalınlığına ve rengine göre değişir.
Kağıt hamuruyla yapılan ayrıca içinde bir kaç lif tabakası bulunan kalınca ve sert kağıt.
1mm, 2mm, 3mm, 5mm kalınlıkları bulunmaktadır. Lazer kesimde oldukça güzel görünür ve en ince detayların bile doğru bir şekilde kesilebilmesine olanak sağlar. Siyah, Beyaz ve Gri olmak üzere renk seçenekleri mevcuttur. Oluklu karton ya da fotoblok a göre daha yavaş kesilir.
0,5 mm ile 1 Cm arasında ki tüm kalınlıklarda balsa kesimi yapabiliriz.
Plastik bazlı, şeffaf ve çeşitli renklere sahip materyaldir.
100 micron ile 1mm arasında kalınlıkları vardır.
Maket ve mimari projelerde genelde cam için kullanılıır
Mobilya sektöründe sıklıkla kullanılan ahşap bir paneldir. Ahşap atıklarının yani talaş parçalarının sıkıştırılarak birleştirilmesi sonucu oluşturulan malzemeye duralit denir. Kontrplak ile karşılaştırıldığı zaman daha ince ve esnek bir yapıya sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca kontrplak ile karşılaştırıldığı zaman duralit yüzeyi daha pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir.
Duralit tek yönlü ya da çift yönlü olarak üretilebilir. Duralit farklı kalınlıklara sahip olabilen bir levhadır. 2mm duralit, 3mm duralit, 4mm duralit, 10mm duralit gibi farklı kalınlıklara ve kullanım özelliklerine sahip bir üründür. Ayrıca duralit 900 kg/m³ yoğunluğa sahip bir levhadır.
Kolay kesilebilir bir malzemedir. Maket bıçağı veya makasla kolayca kesebilir ve kullanabilirsiniz. Lazer kesimde oldukça temiz ve iyi görünen malzemedir. Esnek bir yapıya sahiptir. Kesim ve kullanım açısından düşünüldüğünde maket malzemesi olarak kullanıma uygundur.
Gerçek ve suni derileri kalınlıkları ve boyutları fark etmeksizin kesebiliriz.
Adding {{itemName}} to cart
Added {{itemName}} to cart